Μιχάλης Γεράνης: Η επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

You are currently viewing Μιχάλης Γεράνης: Η επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας

Αντιπρόεδρος του ΦΟΔΣΑ εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης

Για μια ακόμα φορά εκλέχθηκε στη θέση του προέδρου του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, ο Μιχάλης Γεράνης. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και της εκτελεστικής επιτροπής του ΦΟΔΣΑ πραγματοποιήθηκαν στις 12/02 οι εκλογές του Φοδσα ΚΜ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο σύνολο των 68 εκλεκτόρων, μεταξύ των οποίων απαρτίζεται από Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΦΟΔΣΑ, ψήφισαν 66.

Όλα τα ψηφοδέλτια ήταν έγκυρα, ενώ υπήρχαν και τέσσερα λευκά με τους κ.κ. Γεράνη Μιχάλη να εκλέγεται στη θέση του Πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ και τον κ. Αγγελούδη Στέλιο στη θέση του Αντιπροέδρου με 62 θετικές ψήφους ο καθένας.

Ο κ. Μιχάλης Γεράνης
Ο κ. Μιχάλης Γεράνης

Τα νέα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΔΣΑ

Ο κ. Γεράνης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους συναδέρφους της αυτοδιοίκησης για την τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και συγχάρηκε για την εκλογή τους τον Αντιπρόεδρο και Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη, τα νέα μέλη της Εκτελεστικής ως τακτικά τη Δήμαρχο Λαγκαδά Νίκη Ανδρεάδου, το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, τους αντιδημάρχους Κατερίνης Ηλία Τάπρα και Βέροιας Βασίλη Παπαδόπουλο, το δημοτικό σύμβουλο Ηράκλειας Βασίλη Τεβεκέλη, καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη που εξελέγησαν τον αντιδήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Γιώργο Μαξούρα, την Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Σοφία Δημητριάδου και το δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Γιώργο Κυριακίδη.

Τα τρία Σ της Συνοχής

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γεράνης “στην Κεντρική Μακεδονία όλη η αυτοδιοικητική οικογένεια συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε με τα απορρίμματα και όπως πολλές φορές έχουμε πει στο ευαίσθητο αυτό θέμα του Περιβάλλοντος δεν υπάρχουν αποχρώσεις, κομματικές, παραταξιακές, προσωπικές. Μας χαρακτήρισαν το φορέα με τα (3 Σ) γιατί πετύχαμε την Συνεργασία τις Συνέργειες και τη Συνοχή στην πράξη.

Όλοι μαζί βάζουμε το δικό μας λιθαράκι για την ανάπτυξη της χώρας και βοηθάμε να πιάσει τους στόχους της στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων που επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του ΦΟΔΣΑ για την αφοσίωση και την συνεισφορά τους”.

Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Γεράνης, Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ ΚΜ: Να προσέξουμε τις εγγυημένες ποσότητες στα ΣΔΙΤ διαχείρισης αποβλήτων